Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Шахтар» подав скаргу до ФІФА на «Галатасарай» і Тете, вимагаючи усунути бразильця від футболу

2023-08-14 07:41 «Шахтар» звернувся до ФІФА зі скаргою на «Галатасарай» через трансфер бразильського півзахисника Тете. Про це повідомляє ... «Шахтар» подав скаргу до ФІФА на «Галатасарай» і Тете, вимагаючи усунути бразильця від футболу

«Шахтар» звернувся до ФІФА зі скаргою на «Галатасарай» через трансфер бразильського півзахисника Тете. Про це повідомляє портал Fotospor.

Тете

За інформацією джерела, «Шахтар» звинувачує «Галатасарай» у тому, що турецький клуб підписав Тете без виплати відповідної компенсації, яку зажадав український клуб. Днями турецький гранд оголосив про трансфер бразильського хавбека, який перейшов де-факто на правах вільного агента, скориставшись Annexe 7 ФІФА.

Щодо самого Тете, то «Шахтар» вимагає від ФІФА заборонити гравцеві займатися футболом, оскільки бразилець перейшов до іншого клубу, маючи чинну угоду з «гірниками». Основний аргумент: Тете повернувся в Україну під час російсько-української війни.

Зазначимо, що Тете справді був в Україні на початку червня і взяв участь в аматорському турнірі.

Кращий коментар

auto-fa
Ба вовна - Старожил
14.08.2023 08:47
Власне скаржитися треба було б тоді на саму ФІФА яка ці правила придумала. А так поскаржилися ФІФА на те що хтось використав їх власні правила? Це щоб керівництву відзвітувати, мов гроші на юридичний відділ витрачаються не марно?

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть