Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Михайло Кополовець: «Мілевський не тяжко хворий, але його треба підтримати психологічно»

2023-08-29 10:26 Екс-футболіст львівських «Карпат» та закарпатського «Миная» Михайло Кополовець розповів про психологічний стан колишнього нападника київського «Динамо» ... Михайло Кополовець: «Мілевський не тяжко хворий, але його треба підтримати психологічно»

Екс-футболіст львівських «Карпат» та закарпатського «Миная» Михайло Кополовець розповів про психологічний стан колишнього нападника київського «Динамо» та збірної України Артема Мілевського, який після завершення кар’єри поки не може знайти своє нове місце в житті.

Михайло Кополовець

«Можливо, на Мілевського накладається те, що він не бачить своїх рідних та не може поїхати до них у Білорусь.

Я Артема дуже поважаю. Він крутий футболіст та хороша, позитивна людина. Я з ним трохи спілкувався у „Минаї“ і можу сказати, що Мілевський щирий та чесний. Він завжди допомагав футболістам та друзям, а коли йому знадобилась допомога, то поряд нікого не залишилось.

Це не я повинен йому допомагати, у нього є ціла армія динамівських сердець. Він не тяжко хворий, але Артема треба підтримати психологічно.

У Ігоря Суркіса є всі важелі, щоб допомогти Артему і дати йому роботу. Може він і пробував, але в Мілевського складний характер, проте Суркіс має знайти до нього підхід і підтримати його», — цитує Кополовця «Український футбол».

Кращий коментар

auto-oleg374
Oleg 1 - Начинающий писатель
29.08.2023 10:34
Як Ви всі реально дістали. Чим його підтримати?? Він здоровий мужик. То що він спивається, так це його проблеми. У нас в країні зараз набагато важливі проблеми і набагато кому потрібна реальна підтримка. Дитячий садок, чесне слово.

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть