Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Ребров: «Єрмак був ініціатором мого повернення до України, а з Президентом Зеленським ми 40 хвилин говорили про футбол»

2023-08-31 15:38 Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про те, чому вирішив повернутись працювати в Україну. Сергій ... Сергій Ребров: «Єрмак був ініціатором мого повернення до України, а з Президентом Зеленським ми 40 хвилин говорили про футбол»

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про те, чому вирішив повернутись працювати в Україну.

Сергій Ребров. Фото: gettyimages.com

«Андрія Єрмака я знаю дуже давно, ще до того моменту, коли він став помічником Президента України. Він дуже порядна людина, ми спілкуємося досить часто. Він був ініціатором того, щоб я повернувся до України та працював зі збірною. Це було до повномасштабного вторгнення росії. Я дуже вдячний Андрію, людям, які допомагали в тому, щоб я повернувся до України.

Також я кілька разів, коли ще працював в ОАЕ, приїжджав в Україну та спілкувався з нашим Президентом Володимиром Зеленським. Був дуже здивований, що Президент України, щонайменше, 40 хвилин розмовляв зі мною про футбол.

Після розмови не міг повірити — коли у Президента стільки справ, завдань перед державою, але він встигає робити все — стежить і намагається розвивати наш футбол. Зараз це важко робити, але те, що він цікавиться, дуже важливо для футболу. Я особисто дуже вдячний їм, що вони роблять для всіх нас», — сказав Ребров в інтерв’ю Youtube-каналу «Бомбардир».

Кращий коментар

XpertVision
Maksym Bezuhlyi - Старожил
31.08.2023 18:02
Ось він, поціновувач єдиного марафону і відсутності аналізу власними силами

Читати всі коментарі (56)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 4
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть