Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Кривцов: «Впевнений, позитивні зміни в грі збірної України ми побачимо вже в наступних матчах»

2023-09-06 10:45 Захисник збірної України Сергій Кривцов в інтерв’ю телеграм-каналу «УПЛ ТБ» розповів, що думає про матчі з ... Сергій Кривцов: «Впевнений, позитивні зміни в грі збірної України ми побачимо вже в наступних матчах»

Захисник збірної України Сергій Кривцов в інтерв’ю телеграм-каналу «УПЛ ТБ» розповів, що думає про матчі з Англією (9 вересня) та Італією (12 вересня) в кваліфікації Євро-2024.

Сергій Кривцов

— З яким настроєм прибув в розташування збірної України?

— Для мене кожен виклик до збірної — дуже велике щастя та велика відповідальність. Я завжди радий представляти свою країну на міжнародній арені, тим більше в такий важкий час. До того ж це дасть мені можливість побачити своїх друзів та товаришів, адже зараз ми дуже далеко одне від одного. WhatsApp та FaceTime це, звісно, добре, але особиста зустріч — значно краще.

— Що змінюється в команді під керівництвом Реброва?

— Ми поки що не працювали довгий час, але всі знаємо Сергія Станіславовича як дуже сильного тренера, який досягає успіхів та результатів. Тож, впевнений, що збірна не стане винятком і ми побачимо позитивні зміни вже в наступних матчах.

— Чого чекати від нашої головної команди в матчах проти Англії та Італії?

— Не треба зайвий раз говорити про силу цих збірних. Але якщо ми хочемо досягати великих результатів, важливо якнайбільше грати з найсильнішими командами і здобувати результати в цих матчах. Всі очікують складних ігор. Адже в цих командах зібрані футболісти світового класу, які грають в топ-чемпіонатах.

Кращий коментар

auto-cubinos-partizanos
Cubinos Partizanos - Наставник
06.09.2023 15:20
З чого це ви взяли, що Кривцов найгірший у Маямі? Переглянув його статистику і можу впевнено сказати, що 7.1-7.3 - середня оцінка Кривцова, при гірших оцінках партнерів 6,5-6,9. Як для захисника, то це доволі пристойно.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть