Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Британський журналіст: «Не схоже, що Почеттіно довірятиме Мудрику»

2023-09-09 15:14 Вінгеру збірної України Михайлу Мудрику, який на початку нинішнього року за 70 мільйонів євро перебрався до ... Британський журналіст: «Не схоже, що Почеттіно довірятиме Мудрику»

Вінгеру збірної України Михайлу Мудрику, який на початку нинішнього року за 70 мільйонів євро перебрався до «Челсі», буде дуже непросто в таборі «синіх», тому що головний тренер лондонської команди Маурісіо Почеттіно не планує довіряти українцю місце в складі занадто часто.

Михайло Мудрик. Фото: gettyimages.com

«Мудрик, я думаю, знову зазнає труднощів у тих невеликих моментах, які ми бачили у нього в цьому сезоні. Насправді не схоже, що Почеттіно буде довіряти йому занадто часто виходити в стартовому складі, тому йому доведеться скористатися цими шансами, коли він виходить з лави запасних.

Я думаю, що досі залишаються питання щодо того, чи підходить він Прем’єр-лізі та чи зможе він до неї адаптуватися. Тому Мудрику справді потрібно взяти себе в руки і почати демонструвати те, на що він здатен, адже це був не найкращий початок для його кар’єри в "Челсі», — сказав журналіст Пол Браун.

Кращий коментар

auto-fa
Ба вовна - Старожил
09.09.2023 16:29
Дивився останню гру Челсі, так там важко сказати що хоч хтось гідний рівень демонструє. Команда якась незграбна. Невчасно туди Мудрік потрапив. У тренера стільки проблем, що ще і з Мудріком возитися ні часу ні можливостей немає. А йому ще треба вчитися і вчитися. А сам він не схоже що випливе, його мають за ручку водити але немає кому.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть