Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Комітет арбітрів УАФ: «Судакову треба було показати червону картку в матчі з «Минаєм»

2023-09-14 12:11 Комітет арбітрів Української асоціації футболу дав коментар щодо епізоду в матчі 6-го туру УПЛ «Минай» — ... Комітет арбітрів УАФ: «Судакову треба було показати червону картку в матчі з «Минаєм»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу дав коментар щодо епізоду в матчі 6-го туру УПЛ «Минай» — «Шахтар» (1:4).

Георгій Судаков

«65-та хвилина. Попри те, що арбітр займає правильну позицію, він призначає штрафний удар за порушення, що було скоєне гравцем Судаковим, який у спробі боротьби за м’яч із захисником «Миная» завдає удару в ногу останньому.

З кута огляду арбітра, який, вірогідно, створював для нього сплюснуту «картинку», він не побачив добре динаміки й тому виніс гравцю «Шахтаря» попередження, а насправді дії нападника є надзвичайно небезпечними (пряма нога із шипами, що були спрямовані в литку суперника). Хоча інтенсивність при цьому не була високою, але місцем контакту була литка, і до того ж він спізнюється відносно суперника у своїх діях. Звичайно, це підштовхує до того, що рішення на полі слід оцінити як неправильне, а порушнику треба було винести червону картку за серйозне ігрове порушення», - йдеться в коментарі комітету арбітрів.

Кращий коментар

zloe_bobro
У меня встречное предложение: а давайте игрокам шахтьора не то, что не показывать никаких карточек, а и просто не свистеть нарушения! Пусть им свистят только в ЛЧ и там же и карточки выдают.

Читати всі коментарі (26)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть