Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Алієв: «Для мене більше не існує батька після його слів, що росіяни прийшли в Україну вбивати бандерівців та фашистів»

2023-09-25 16:44 Колишній півзахисник «Динамо» Олександр Алієв розповів, що більше не спілкується зі своїми батьками, які мешкають в ... Олександр Алієв: «Для мене більше не існує батька після його слів, що росіяни прийшли в Україну вбивати бандерівців та фашистів»

Колишній півзахисник «Динамо» Олександр Алієв розповів, що більше не спілкується зі своїми батьками, які мешкають в росії.

Олександр Алієв

«З 28 лютого я взагалі не спілкуюсь із батьками. Тільки можемо привітати один одного з днем народження, зі святом. Не більше. Звісно, це неправильно. Але я не можу підтримувати… Не те, щоб вони "топили" за росію, але через ті слова, які вони сказали мені 28 лютого.

Мій батько — колишній військовий. Він знає, що в Україні живе його син, його онук та внучка, знає, що на нас почали летіти ракети. А він каже, що росіяни сюди прийшли вбивати бандерівців та фашистів. Після цього я сказав, що батька для мене більше немає», — сказав Алієв в етері Youtube-каналу Ксенії Больбот.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.09.2023, 16:44

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть