Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Русина після дебюту в «Сандерленді» залучили до матчу молодіжної команди клубу

2023-09-25 21:53 Українського нападника Назарія Русина, який у перших числах вересня перейшов із луганської «Зорі» до англійського «Сандерленда», ... Русина після дебюту в «Сандерленді» залучили до матчу молодіжної команди клубу

Українського нападника Назарія Русина, який у перших числах вересня перейшов із луганської «Зорі» до англійського «Сандерленда», залучено до сьогоднішнього матчу молодіжної команди свого нового клубу.

Назарій Русин

24-річний футболіст потрапив до стартового складу «Сандерланда U-21» на поєдинок англійської молодіжної першості проти «Дербі Каунті U-21».

Нагадаємо, вчора Русин дебютував за першу команду «Сандерленда», вийшовши на заміну на 88-й хвилині матчу Чемпіоншипа з «Кардіфф Сіті» (0:1).

Кращий коментар

auto-wiwisisilka2
Wiwisisilka Wiwisisilka1 - Начинающий писатель
26.09.2023 00:43
Дуже не повна інформація на сайті про виступ Русіна, бо зіграв за дублерів дуже не погано, результативна передача та зароблений пенальті. "Український футболіст в середині першої половини гри добре витримав офсайдну лінію та отримав м'яч на вільному просторі та відзначився асистом на партнера.Згодом Назарій Русин заробив одинадцятиметровий пенальті, який реалізував Тейлор."

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть