Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Клопп: «Мені не потрібно говорити Собослаї, коли бити по воротах. Він знає краще за мене»

2023-09-29 12:12 Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп похвалив Домініка Собослаї після приголомшливого гола угорського півзахисника у матчі Кубка ... Клопп: «Мені не потрібно говорити Собослаї, коли бити по воротах. Він знає краще за мене»

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп похвалив Домініка Собослаї після приголомшливого гола угорського півзахисника у матчі Кубка Ліги проти «Лестера».

— Він тут уже так давно, що я забув, коли він прийшов. Він дуже вражає з першої хвилини, з моменту першого тренування.

Він славний малий. Класний хлопець. Він швидко влився в команду, в роздягальню і таке інше. Він від природи дуже впевнений у собі хлопець. Це допомагає, але він наполегливо працює, в чому ви переконалися сьогодні.

Він вийшов і мав дві дуже складні ситуації. Далі він не випадав з гри. Мені не потрібно говорити йому бити по м’ячу. Він знає це краще за мене, і він досить добре вміє це робити. Після свого гола він ще раз вистрілив, але м’яч пройшов трохи вище.

Ви могли бачити по матчах АПЛ, що кожен намагається заблокувати його. Тому йому і не виходило забити — якщо він отримує простір, є велика ймовірність, що м’яч буде в сітці, — сказав Юрген Клопп.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть