Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Головний тренер «Жирони»: «Циганков попросив його замінити. Щось із м’язами...»

2023-10-01 15:16 Головний тренер «Жирони» Мічел Санчес прокоментував травму півзахисника Віктора Циганкова, який був замінений у матчі з ... Головний тренер «Жирони»: «Циганков попросив його замінити. Щось із м’язами...»

Головний тренер «Жирони» Мічел Санчес прокоментував травму півзахисника Віктора Циганкова, який був замінений у матчі з «Реалом» (0:3) у 8-му турі чемпіонату Іспанії.

Мічел Санчес

«Циганков сказав мені, що його щось турбує, і попросив його замінити. Щось із м’язами, і ми не знаємо, серйозно це чи ні. Йому потрібно буде пройти деякі медичні обстеження.

Що стосується самого матчу, то в нас було два чудових моменти на початку поєдинку, потрібно було далі грати в такому темпі, але не вдалося. Ми робимо багато речей добре на полі, але є команди, які кращі за нас, це потрібно розуміти.

Ми тиснули на „Реал“ певний час, але дозволили їм перегрупуватися. Сподіваюся, що перемагати в нас стане звичкою, але потрібно також пам’ятати основну мету на сезон — це залишитися в Ла Лізі», — цитує Мічела RF.fr.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.10.2023, 15:16

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть