Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Іан Райт: «Нинішній рівень Зінченка — проблема для «Арсеналу». І цей рівень продовжує падати»

2023-11-08 09:42 Легендарний форвард «Арсеналу» Іан Райт розповів, що думає про нинішні проблеми в грі своєї колишньої команди. ... Іан Райт: «Нинішній рівень Зінченка — проблема для «Арсеналу». І цей рівень продовжує падати»

Легендарний форвард «Арсеналу» Іан Райт розповів, що думає про нинішні проблеми в грі своєї колишньої команди. «Каноніри» програли у двох останніх матчах («Вест Гему» в Кубку Ліги, 1:3, і «Ньюкаслу» в чемпіонаті Англії, 0:1).

Ян Райт

«Головні проблеми „Арсеналу“ — у новій травмі Томаса Парті, яка стала для команди величезним ударом, і формі Олександра Зінченка. Останній явно зазнає труднощів, його нинішній рівень і те, що цей рівень продовжує падати, — головний біль для Мікеля Артети (головний тренер „Арсеналу“, — прим.ред.).

У цих умовах здорово допоміг би Граніт Джака (минулого літа він перейшов до німецького „Байєра“, — прим.ред.), „Арсеналу“ не вистачає динаміки, яку він давав команді», — наводить слова Райта Football365.

Кращий коментар

auto-alex1964b
alex1964B - Наставник
08.11.2023 11:41
Колись за Арсенал грав Лухний.Мовчки трудився при великому тренеру.Не рекламував себе,але "пахав". Як ккажуть,вчиссь у класиків.

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть