Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Збірна України розпочала у Гданську підготовку до матчу відбора Євро-2024 з Італією

2023-11-14 07:33 Національна збірна України минулого понеділка розпочала у польському Гданську підготовку до матчу відбіркового циклу Євро-2024 з ... Збірна України розпочала у Гданську підготовку до матчу відбора Євро-2024 з Італією

Національна збірна України минулого понеділка розпочала у польському Гданську підготовку до матчу відбіркового циклу Євро-2024 з Італією, який відбудеться 20 листопада в Леверкузені.

Вчора рано-вранці гравці «Шахтаря» та «Дніпра-1», які ще у неділю протистояли один одному на полі «Арени Львів», виїхали зі Львова до аеропорту Ряшева, де зустрілися з адміністративним та медичним штабом збірної, аби вилетіти до Гданська. А от київські динамівці, які у ту ж неділю зіграли з «Кривбасом», із Кривого Рогу на потяг до Києва ніяк не встигали. Тож кияни виїхали зі столиці вчора ввечері й прибудуть на місце збору вже сьогодні регулярним рейсом із Варшави.

Тим часом основна група збірників уже зібралася в столиці Поморського воєводства. У терміналі летовища Гданська на пасажирів ряшівського чартеру вже чекали наші «англійці» — Олександр Зінченко, Віталій Миколенко, Михайло Мудрик та Ілля Забарний, а також «бельгієць» Сергій Сидорчук. Буквально на 40 хвилин пізніше прибули лідери іспанської Ла Ліги — Артем Довбик та Віктор Циганков, за ними приїхали Анатолій Трубін, Руслан Маліновський та дебютант збірної Максим Таловєров. Поступово в готелі, де синьо-жовті облаштуються на цей тиждень, зібралися всі українські легіонери — трішки пізніше прибув Роман Яремчук.

Перше тренування відбулося вчора на старій арені «Лехії», знаній у народі як «Стадіон на Траугутта» (за назвою вулиці генерала Ромуальда Траугутта, на якій вона розташована). Тут місцевий клуб проводив свої матчі цілих 66 років — із 1945-го до 2011-го, аж до зведення «Арени Гданськ» із нагоди Євро-2012. Нині «Траугутт» є частиною Міського центру спорту й відпочинку та водночас одним із полів клубної інфраструктури «Лехії».

У цьому вечірньому тренуванні збірної України взяли участь дев'ять гравців, які провели свої поєдинки не пізніше суботи, а також Єгор Назарина, який не брав участі у вчорашньому матчі «Шахтаря». Після пробіжки та розминки хлопці попрацювали у квадраті, після чого вирушили до готелю допрацьовувати у фітнесі. До слова, решта збірників працювала вчора саме в тренажерному залі.

Нагадаємо список гравців національної збірної України, яки були викликані на поточний збір.

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо»), Анатолій Трубін («Бенфіка», Португалія), Дмитро Різник («Шахтар»).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі — «Шахтар»), Олександр Тимчик, Владислав Дубінчак (обидва — «Динамо»), Віталій Миколенко («Евертон», Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Олександр Сваток («Дніпро-1»), Максим Таловєров (ЛАСК, Австрія).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі — «Шахтар»), Олександр Караваєв («Динамо»), Олександр Зінченко («Арсенал», Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі», Англія), Сергій Сидорчук («Вестерло», Бельгія), Руслан Маліновський («Дженоа», Італія), Олександр Піхальонок («Дніпро-1»).

Нападники: Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Данило Сікан («Шахтар»).

Резервний список: Денис Попов, Віталій Буяльський, Владислав Ванат (усі — «Динамо»), Назарій Русин («Сандерленд», Англія).

Кращий коментар

ankar56
Болельщик Динамо - Эксперт
14.11.2023 13:02
Вместо Яремчука в списке должен быть Ванат.

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть