Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ірина Петрова: «Як одна людина сказала: «Нормальний чоловік ніколи не буде нічого казати жінці, навіть коли вона помилилась»

2023-12-02 15:42 Українська арбітриня Ірина Петрова розповіла, що немає жодної різниці в підході до атестування жінок та чоловіків. ... Ірина Петрова: «Як одна людина сказала: «Нормальний чоловік ніколи не буде нічого казати жінці, навіть коли вона помилилась»

Українська арбітриня Ірина Петрова розповіла, що немає жодної різниці в підході до атестування жінок та чоловіків.

Ірина Петрова

«Дійсно поблажок немає. І якщо ти хочеш обслуговувати чоловічі матчі, то, будь ласка, здавай тести за чоловічими нормативами. Як показує досвід, ні на які висловлювання не треба звертати увагу. Тим міцніша буде нервова система. За 13 років було дуже багато моментів, дискусій, образ, висловлювань. Просто не звертати увагу і робити свою роботу далі. Як одна людина сказала: «Нормальний чоловік ніколи не буде нічого казати жінці, навіть коли вона помилилась», — сказала Петрова.

Кращий коментар

Toha111
A G - Эксперт
02.12.2023 16:07
А це уже відвертий сексизм з боку Петрової по відношенню до чоловіків. Судиш чоловічий футбол, вигрібай по чоловічому. І тут твоя жіночність ні до чого. А то у нас виходить як із темношкірими: до них - зась, а їм усе дозволено.

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть