Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Футбольний агент Олександр Панков скандально висловився щодо Романа Григорчука

2023-12-05 16:03 Футбольний агент Олександр Панков дозволив собі скандально висловитись на адресу наставника «Чорноморця» Романа Григорчука. Олександр Панков ... Футбольний агент Олександр Панков скандально висловився щодо Романа Григорчука

Футбольний агент Олександр Панков дозволив собі скандально висловитись на адресу наставника «Чорноморця» Романа Григорчука.

Олександр Панков

«Влад Наумець забив важливий гол для себе і ЛНЗ, це його третій м’яч у сезоні, який приніс тренеру-реформатору четверту поразку поспіль. Я впевнений, що цей гол буде визнаний найкращим у нинішньому сезоні. Феноменальний забіг.

Чи є якісь сумніви у кваліфікації Григорчука? Максимальні сумніви у його кваліфікації. Я його знаю і працював. Дулуб краще!», — сказав Панков на своїй сторінці в мережі Instagram.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
05.12.2023 16:18
..."Чи є якісь сумніви у кваліфікації Григорчука? Максимальні сумніви у його кваліфікації. Я його знаю і працював. Дулуб краще!", — сказав Панков на своїй сторінці в мережі Instagram. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Свого часу,"присосався" до футболу,... "змужнів"...а тепер пішов гадити на тренера, який, свого часу, послав його на три букви...за втручання та нав'язування непотріба в команду Григорчука...

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть