Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Головний тренер «Дженоа» оцінив гру Малиновського в матчі проти «Ювентуса»

2023-12-16 12:32 Головний тренер «Дженоа» Альберто Джилардіно прокоментував гру Руслана Малиновського в матчі чемпіонату Італії проти «Ювентуса». Альберто ... Головний тренер «Дженоа» оцінив гру Малиновського в матчі проти «Ювентуса»

Головний тренер «Дженоа» Альберто Джилардіно прокоментував гру Руслана Малиновського в матчі чемпіонату Італії проти «Ювентуса».

Альберто Джилардіно

«Я ніяк не змінював індивідуальні установки для Малиновського перед цією грою. Але в тактичному плані я думаю, що на цьому етапі його кар’єри стиль гри „Дженоа“ підсилює його здібності. У Руслана є чимала міць і він може чинити великий вплив на гру.

Сьогодні він зіграв важливу роль, як провідний гравець нашої команди, яким він є. Нашою метою на цей матч було створити проблеми для „Ювентуса“, використовуючи його якості, а також якості Френдрупа, Мессіаса і Баделя», — сказав Джилардіно.

Кращий коментар

auto-aleksandr157
Сергеич 55 - Наставник
16.12.2023 14:05
Судя по тому, что он не был заменён, играл важную роль в команде. Отдача от него была сумасшедшая. Ударить не было возможности, но в борьбе никому не уступал. Удачи в следующих играх.

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть