Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мікель Артета: «Травма Зінченка? Ми поки нічого не знаємо»

2024-01-01 12:16 Головний тренер лондонського «Арсеналу» Мікель Артета прокоментував ситуацію з травмою українського захисника своєї команди Олександра Зінченка, ... Мікель Артета: «Травма Зінченка? Ми поки нічого не знаємо»

Головний тренер лондонського «Арсеналу» Мікель Артета прокоментував ситуацію з травмою українського захисника своєї команди Олександра Зінченка, через яку той пропустив учорашній матч чемпіонату Англії з «Флухемом» (1:2).

Мікель Артета

«Що стосується травми Зінченка, то ми поки нічого не знаємо. Він відчув дискомфорт у литковому м’язі. У понеділок Алекс пройде медичне обстеження і за його результатами ми зможемо зрозуміти, коли він зможе повернутися на поле», — сказав Артета на прес-конференції після матчу з «Фулгемом».

Додамо, що попередньо травму Зінченка оцінюють як незначну, яка дасть йому змогу взяти участь у наступному матчі «Арсеналу» (найближчої неділі, проти «Ліверпуля» в Кубку англійської Ліги).

Кращий коментар

auto-logotype
Болела Болелов - Наставник
01.01.2024 14:18
Погоджуюсь.) Учора був перший раз за цей час, що Зіна грає за Арсенал, коли я не бажав Арсеналу перемоги. Подумав, що буде дуже на руку його емоційним критикам, коли без Зіни у складі Арсенал не пропустить. Учора, коли забивали перший гол Арсеналу з флангової передачі через усіх трьох захисників, подумав - слава богу, що Зіни немає, був би винним!)) Ну, а другий гол був практично копією того голу з Вест Хемом, який також ставили до вини Зіні - суматоха в штрафній, м'яч кілька разів попадав і відскакував від тіл футболістів Арсеналу, а потім опинився у воротах. Тепер аж хотілося б спитати у тих місцевих вболівал - ну що, хлопці, здійснилася мрія і ваші верески збулися, і як воно - зовсім по-іншому зіграли без того, який увесь час заважав? Хто зараз винен?))

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть