Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Головний тренер «Ювентуса» Аллегрі особисто зацікавлений у трансфері Судакова

2024-01-03 15:23 Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі особисто зацікавлений у трансфері півзахисника донецького «Шахтаря» Георгія Судакова. Про це ... Головний тренер «Ювентуса» Аллегрі особисто зацікавлений у трансфері Судакова

Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі особисто зацікавлений у трансфері півзахисника донецького «Шахтаря» Георгія Судакова. Про це повідомляє портал Calciomercato.

Георгій Судаков

За інформацією джерела, Аллегрі хоче підписати Судакова вже в зимове трансферне вікно і веде активні переговори з керівництвом «Ювентуса» щодо активізації зусиль із підписання хавбека «Шахтаря».

Проте туринцям доведеться спочатку продати кількох футболістів, щоб знайти гроші на Судакова, а також розвантажити зарплатну відомість клубу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Шахтар» розглядатиме пропозиції щодо трансферу Судакова, що стартують від 35 млн євро.

Кращий коментар

auto-ruslan-zhuk
Руслан Жук - Наставник
03.01.2024 20:58
Під ситуацію яку Ви описали підходить не лише Супряга, а і Коваленко. Теж шуму було не менше. Розкручувати як могли, в збірну пхали постійно, навіть тоді коли в клубі сидів в глухому запасі. Але як показали подальші події розкручувати теж не було чого. Правдами і не правда и пропали в Італію, де нічого не показав і логічно провалився. Такщо не шукаєте скалку в чийомусь оці.

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть