Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Довбик відмовився переходити в «Челсі»

2024-01-05 14:41 Форвард «Жирони» Артем Довбик не бажає переходити в лондонський «Челсі», який був зацікавлений у трансфері українця. ... Артем Довбик відмовився переходити в «Челсі»

Форвард «Жирони» Артем Довбик не бажає переходити в лондонський «Челсі», який був зацікавлений у трансфері українця. Про це повідомляє каталонське видання Mundo Deportivo.

Артем Довбик

За інформацією джерела, Довбик відмовився від пропозиції «Челсі». Причиною цього рішення видання називає бажання нападника зіграти у Лізі чемпіонів наступного сезону.

Очевидно, що з «Жироною» це буде зробити набагато легше, адже нині команда ділить перше місце у турнірній таблиці чемпіонату Іспанії із «Реалом», а «Челсі» зараз посідає 10 місце в чемпіонаті Англії.

Нагадаємо, у цьому сезоні Довбик в Ла Лізі забив 11 м’ячів та зробив 5 асистів.

Кращий коментар

a_ui
a ui - Наставник
05.01.2024 17:36
В класні часи живемо! 10 років тому назад новина, що український нападник відмовляється від переходу в лондонський Челсі, щоб зіграти в Лізі Чемпіонів за Жирону, звучало би як повна нісенітниця :) Загалом, гадаю, за Артемом спостерігають клуби набагато цікавіші за поточних "пенсіонерів"

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть