Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Англійська преса познущалася над Мудриком: що написали журналісти про перший матч вінгера «Челсі» у 2024 році

2024-01-07 15:20 Журналісти на Туманному Альбіоні за матч з «Престоном» не дуже-то й похвалили Михайла Мудрика, хоча відзначили, ... Англійська преса познущалася над Мудриком: що написали журналісти про перший матч вінгера «Челсі» у 2024 році

Журналісти на Туманному Альбіоні за матч з «Престоном» не дуже-то й похвалили Михайла Мудрика, хоча відзначили, що перший гол за участі українця зламав суперника «Челсі».

Михаил Мудрик. Фото: Gettyimages

6 січня «Челсі» в рамках 1/32 фіналу Кубка Англії розгромив «Престон» з рахунком 4:0, а Михайло Мудрик у даному матчі отримав 62 хвилини ігрового часу. Відомо, як про виступ українця відгукнулася англійська преса.

Goal − 6/10

«Перші 50 хвилин був досить тихим, але він добре відібрав м’яч і розпочав рух до першого гола, а потім ледь не створив ще один»

The Standard — 4/10

«Мудрик майже не впливав на гру, програвав свої дуелі на лівому фланзі і був замінений на 61-й хвилині».

Football.london — 4/10

«Допоміг створити можливість для першого голу „Челсі“, але протягом години, що він провів на полі, перебував переважно на другорядних ролях».

90min − 7/10

«Ключова причина того, чому „Челсі“ зміг зламати „Престон“ після перерви. Шкода тільки, що його замінили, коли він був на повному ходу».

А видання The Sun, коментуючи виступ українця, зробило акцент на грі схожих у англійській мові слів «Міша» («Misha») і «зниклий» («Missing»).

The Sun — 4/10

«Ще один непомітний перформанс від людини за 88 мільйонів фунтів стерлінгів. Відомий як „Міша“ („Misha“) для своїх друзів, він — „зниклий“ („Missing“) для вболівальників „Челсі“. Але він не отримав великої допомоги».

Кращий коментар

auto-shura2
Шура - Старожил
07.01.2024 21:00
Це Ви вважаєте, що Лунін деградує?.. А безтолковий Анчелотті, який цього не бачить, ставить його в кожному другому матчі. Остання заява коуча - "Вони обидва дуже добре справляються, і ми будемо приймати рішення по черзі"

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Помер Луїс Сезар Менотті 2
Dynamo.kiev.ua
06.05.2024, 17:17
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть