Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Михайло Мудрик отримав одну з найгірших оцінок у складі «Челсі» за матч проти «Міддлсбро»

2024-01-10 12:51 Лондонський «Челсі» поступився «Міддлсбро» в першому півфінальному матчі Кубка англійської ліги — 0:1. Участь у поєдинку ... Михайло Мудрик отримав одну з найгірших оцінок у складі «Челсі» за матч проти «Міддлсбро»

Лондонський «Челсі» поступився «Міддлсбро» в першому півфінальному матчі Кубка англійської ліги — 0:1. Участь у поєдинку взяв і український півзахисник Михайло Мудрик.

Михайло Мудрик. Фото: Gettyimages

Авторитетний статистичний портал WhoScored оцінив гру Мудрика в 6.2 бала. Менші оцінки тільки в Армандо Брої та Алфі Гікріфста.

В активі Мудрика 1 ключова передача, 1 удар у площину воріт, 24 торкання до м’яча і 10 передач (7 точних, 70%). Українець зробив 2 спроби дриблінгу (0 успішних), 11 втратив м’яч і 4 рази робив навіси (1 точний).

Нагадаємо, матч-відповідь між «Челсі» і «Міддлсбро» відбудеться 23 січня в Лондоні.

Кращий коментар

auto-valodk-tsibelshuher
Валодік Цибельшухер - Начинающий писатель
10.01.2024 13:07
Хоч я дуже скептично ставлюся до якостей Мудрика як футболіста, але дивився той матч і можу сказати, що Мудрик не дуже відрізнявся в гірший бік від усієї команди невдах, яка називається Челсі. Скоріше навпаки, Мудрик вийшов з бажанням загострювати - постійно намагався йти вперед, навішувати або бити по воротах. Тобто кількість пробував перетворити в якість. У Челсі спад. Щось там не видно світла вкінці тунелю і перспективи Почетіно я би не назвав добрими в цій команді.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть