Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрію Шморгуну — 50! Привітання з ювілеєм від Ігоря Суркіса

2024-01-12 14:37 Сьогодні 50-річний ювілей святкує головний лікар першої команди ФК «Динамо» (Київ) Андрій Шморгун. Ювіляра привітав президент ... Андрію Шморгуну — 50! Привітання з ювілеєм від Ігоря Суркіса

Сьогодні 50-річний ювілей святкує головний лікар першої команди ФК «Динамо» (Київ) Андрій Шморгун. Ювіляра привітав президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

Андрій Шморгун. Фото: fcdynamo.com

Шановний Андрію Олександровичу!

Від свого імені, від колишніх та нинішніх гравців київського «Динамо», а також від численної армії вболівальників дозвольте привітати Вас із цією знаменною датою.

Ви є спеціалістом найвищої кваліфікації, який вже понад 20 років стоїть на стражі здоров'я гравців найтитулованішого клубу України. Ваша робота непомітна пересічному вболівальнику, але Ваш внесок в успіхи динамівського клубу за всі ці роки не можна переоцінити. Через Ваші руки пройшли декілька поколінь динамівських футболістів, і до кожного з них Ви ставилися з усією турботою та уважністю, як свого часу, багато-багато років тому, заповів Гіппократ.

Для Вас практично немає секретів у медицині, але при цьому Ви постійно навчаєтеся чогось нового для себе, аби ще більше розширити свій кругозір знань. Кожен футболіст «Динамо» знає, що може прийти до Вас зі своєю проблемою й отримати фахову відповідь та дружню пораду.

У цей святковий день хочу побажати Вам, шановний ювіляре, міцного здоров'я, аби кожного дня з новими силами ставати до роботи, сімейного затишку та надійного родинного тилу, і, звичайно ж, якомога скорішого повернення до мирного життя після перемоги рідної України над жорстоким ворогом.

 

З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть