Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Головний тренер «Жирони»: «Повернення Циганкова до стартового складу було дуже важливим для нас»

2024-01-18 13:14 Головний тренер «Жирони» Мічел Санчес прокоментував повернення півзахисника Віктора Циганкова до стартового складу команди в матчі ... Головний тренер «Жирони»: «Повернення Циганкова до стартового складу було дуже важливим для нас»

Головний тренер «Жирони» Мічел Санчес прокоментував повернення півзахисника Віктора Циганкова до стартового складу команди в матчі Кубка Іспанії проти «Райо Вальєкано» (3:1).

Мічел Санчес

«Ми зробили ще один крок уперед. Хотів би, щоб наступний поєдинок ми теж зіграли вдома за підтримки своїх уболівальників. З ними ми завжди граємо краще. Повернення Анхеля Еррери та Віктора Циганкова до стартового складу було дуже важливим для нас», — цитує Мічела Санчеса видання Marca.

Кращий коментар

Deinger
дід Іван - Старожил
18.01.2024 18:25
Перші 2 гри в цьому році були без Циганкова і були провальними. З виходом Віті Жирона знову стала грізною, непередбачуваною у нападі - результат не забарився на радість нам і вболівальникам Жирони: ALEX: «Хороша гра від Циганкова»; Jonay Amaro: «Чудова гра від Циганкова, який був найбільш креативним гравцем зустрічі»; Mando Sanabria Roa: «Концерт імені Циганкова»; gironarg: «Циганков сьогодні був у піднесеному настрої»; Carlos Xavier Argüello: «Циганков зруйнував Райо»; Mauricio Bermúdez Pesántez: «Українець робив, що хотів на своєму фланзі» ...

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть