Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Сидорчук: «Перебуваючи в Бельгії, помітив певні особливості розвитку футболу»

2024-01-18 14:38 Колигній півзахисник київського «Динамо» Сергій Сидорчук, який нині виступає за бельгійський «Вестерло», висловив свою думку щодо ... Сергій Сидорчук: «Перебуваючи в Бельгії, помітив певні особливості розвитку футболу»

Колигній півзахисник київського «Динамо» Сергій Сидорчук, який нині виступає за бельгійський «Вестерло», висловив свою думку щодо системи підготовки молодих футболістів у Бельгії.

Сергій Сидорчук

«Усі кажуть, що Бельгія — трамплін для молодих гравців. Перебуваючи тут, помітив певні особливості розвитку футболу.

1. На одне маленьке місто три дитячі команди, які тренуються на базі клубу. Є екіпірування, інвентар — все для розвитку дітей.

2. З дитинства дітей вчать не боятися брати на себе гру — обіграш один в один на тренуваннях у дітей з 5−6 років.

3. Під час гри молоді гравці відчувають себе впевнено та розкуто. Є простір для атакувальних гравців, ніхто не обороняється дуже щільно.

Завжди цікаво аналізувати відмінності підходу до справи у різних країнах та виділяти, що та де працює краще. Думаю, приділю увагу цьому ще не раз у своїх дописах», — написав Сидорчук на своїй сторінці в мережі Instagram.

Кращий коментар

shlomazl009
Alex D - Наставник
18.01.2024 23:28
Ще є у бельгійців цікава практика, коли батьки і діти створюють змішані за віком команди і проводять матчі. Це може бути компанія у когось на дні народження, спільне барбекю, просто зібратися пограти. Діти можуть бути віком, починаючи років з шести. Ніхто нікому не піддається, але і дітей ніхто під час гри не ігнорує, не «затоптує», навпаки намагаються їх вивести на ударну позицію, віддати зручний пас. Діти змалку адаптовані змагатися з дорослими і не комплексувати. І треба бачити, як така малеча «накручує» на невеликому пʼятачку здоровенних чоловіків, віддає пас, а після цього вміло відкривається, щоб знову отримати мʼча. Можливо тому багато з них в свої 17-19 років досить впевнено вливаються до основного складу своїх команд і грають, а не лишаються до 27 - ми тими, хто подає надії і ще може «розкритися?

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть