Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Кравець: «Проходжу навчання для футбольних менеджерів. Нещодавно закінчився один з модулів, який проходив в Амстердамі»

2024-01-21 23:13 Один з селекционерів київського «Динамо» Артем Кравець розповів про поточний етап свого професійного навчання. Артем Кравець ... Артем Кравець: «Проходжу навчання для футбольних менеджерів. Нещодавно закінчився один з модулів, який проходив в Амстердамі»

Один з селекционерів київського «Динамо» Артем Кравець розповів про поточний етап свого професійного навчання.

Артем Кравець

«Хочу поділитися з вами, що проходжу навчання для футбольних менеджерів і буду проходити його ще 7 місяців.

На початку грудня, мені вдалося потрапити у програму від ECA (європейська асоціація клубів). Вона складається з онлайн уроків і декількох офлайн практик. Є достатньо „домашніх“ завдань і цікавих уроків.

Нещодавно закінчився один з офлайн модулів, який проходив у місті Амстердам, на основі інституту імені Юхана Кройфа і академії амстердамського „Аяксу“. В цій програмі приймають участь представники різних провідних клубів і досвід спілкування з ними важко переоцінити. Розказувати докладно про все буде дуже довго, але якщо буде багато бажаючих, то я придумаю як це зробити.

А поки ділюся деякими світлинами і можливо трошки робочою атмосферою, яка була там. Чесно кажучи — це було неймовірно. Тільки позитивні враження від набутих знань і знайомств», — написав Кравець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.01.2024, 23:13
21.01.2024, 23:13
545648 0
shurik
Автор:
(shurik)
Статус:
Наставник (1244 комментария)
Подписчиков:
472
Медали:
Выбор редакции × 5

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть