Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Хосеп Гвардіола: «Без Клоппа я спатиму трохи краще в ніч перед грою з «Ліверпулем»

2024-01-27 13:53 Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола прокоментував рішення Юргена Клоппа залишити «Ліверпуль» після завершення нинішнього сезону. ... Хосеп Гвардіола: «Без Клоппа я спатиму трохи краще в ніч перед грою з «Ліверпулем»

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола прокоментував рішення Юргена Клоппа залишити «Ліверпуль» після завершення нинішнього сезону.

Хосеп Гвардіола (фото: gettyimages.com)

«Клопп залишить „Ліверпуль“ в кінці сезону? Він абсолютно неймовірний тренер. Я не знаю його близько, але він також неймовірна людина. У мене було відчуття, що він теж залишає і нас у „Манчестер Сіті“, оскільки „Ліверпуль“ був нашим головним суперником у ці роки.

Його не вистачатиме в АПЛ, особисто я сумуватиму. Але радий, бо без нього я спатиму трохи краще в ніч перед грою з „Ліверпулем“! Але я бажаю йому всього найкращого. Він не визнає цього, але він повернеться назад.

Всі тренери будуть відчувати втому, коли пропрацюєш багато років, я це відчуваю. Я відчував це в „Барселоні“, тому я повністю його розумію», — сказав Гвардіола.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.01.2024, 13:53

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть