Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Віталій Кварцяний: «Всі розуміють, що суддівство у нас не дало той позитивний поштовх, який очікувався з приходом італійців»

2024-01-27 16:20 Відомий український тренер Віталій Кварцяний висловив свою думку про суддівство у чемпіонаті України. Віталій Кварцяний «Всі ... Віталій Кварцяний: «Всі розуміють, що суддівство у нас не дало той позитивний поштовх, який очікувався з приходом італійців»

Відомий український тренер Віталій Кварцяний висловив свою думку про суддівство у чемпіонаті України.

Віталій Кварцяний

«Всі розуміють, що суддівство у нас не дало той позитивний поштовх, який очікувався з приходом італійців. Скоріше за все, воно залишилось на тому рівні, а рівень низький. Корупційно-організований. Всі розуміли, але всі терпіли, бо діватись не було куди. І так з року в рік це продовжувалось.

Особисто деякі мої колеги і я сказали: „Андрій Миколайович, як з першого дня поставите жорстко, не треба ось ці... місяць... суддів пожаліли... місяць не усунемо... Потім знову судить і знову те саме“. Безпокаранність народжує повторення негативних дій. Треба щоб наприклад суддівським комітетом підійшли вибрали людину, яка буде жорстка, незалежна і контролювала. Не так, що футбольна людина, яка грала в збірній, вона розуміє: і „після похмілля“, і „до весілля“, і „під час весілля“.

Як цей суддя судив? Одразу ж відчуваєш. А тут одразу випливає комісія, яка робить все, щоб його виправдати, а всіх, хто має претензії, принизити. І всі тренери, футболісти як дурні. Навіщо такий підхід? Італійці нічого не зробили, щоб всю цю систему суддівську, яка псує кваліфікацію клубів і тренерів, було прибрано», — сказав Кварцяний у етері програми «Профутбол».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.01.2024, 16:20

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть