Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Іщенко: «Сподіваюся, що з приходом Андрія Шевченка та Сергія Реброва будуть зрушення у кращий бік»

2024-01-27 20:37 Керівник академії «Динамо» (Київ) Олександр Іщенко прокоментував обрання Андрія Шевченка головою УАФ. Олександр Іщенко — На ... Олександр Іщенко: «Сподіваюся, що з приходом Андрія Шевченка та Сергія Реброва будуть зрушення у кращий бік»

Керівник академії «Динамо» (Київ) Олександр Іщенко прокоментував обрання Андрія Шевченка головою УАФ.

Олександр Іщенко

— На мою думку, перш за все потрібно налагодити взаємозв’язок між інститутами збірних команд і дитячо-юнацьким футболом. Адже за останні кілька років комітет, який повинен був цими питаннями займатися, мав лише назву — комітет збірних. Він не працював. Ніякої взаємодії не було між керівниками футбольних шкіл і структурою, яка займається цими питанням у Федерації футболу.

Сподіваюся, що з приходом Андрія Шевченка та Сергія Реброва у цьому питанні будуть зміни і зрушення у кращий бік. Особисто для мене це дуже болюче питання. Думаю, ми налагодимо ці відносини, що принесе користь усьому нашому футболу. Виведемо наш дитячо-юнацький футбол на новий якісний рівень, — сказав Іщенко.

Кращий коментар

santana-s
Сергей Сантин - Начинающий писатель
27.01.2024 23:55
Сподівань багато. Але.... Але у свій час було багато сподівань на Протасова, Дем"яненка, Михайличенка, Бєланова, Блохіна. Але за крадені гроші усі ці колись поважні футболісти дружно лягли під павелку. Так що тільки час покаже чи справдяться ці наші сподівання.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть