Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андре: «Я відмовився від Неаполя на користь «Динамо», тепер шкодую про це»

2024-01-31 09:01 Колишній нападник київського «Динамо» Андре розповів, як він ухвалював рішення про перехід в український клуб. Андре ... Андре: «Я відмовився від Неаполя на користь «Динамо», тепер шкодую про це»

Колишній нападник київського «Динамо» Андре розповів, як він ухвалював рішення про перехід в український клуб.

Андре

— У 2010 році у мене було три пропозиції: від київського «Динамо», «Наполі» і німецького клубу. В економічному плані варіант із «Динамо» був найкращим, навіть порівняно з «Наполі». А я при цьому ще зовсім не знав, де знаходиться Неаполь, я ніколи про нього не чув.

Пам’ятаю, представник «Наполі» розповідав мені про їхнє місто, про пляж. Мене це все тоді не вразило, пляж у мене і в Бразилії був. Тоді італійці стали вмовляти мене приїхати в Неаполь, обіцяючи, що мені там дуже сподобається, говорили, що місто просто неймовірне. Але я відповів відмовою, сказав, що вже зробив вибір на користь «Динамо». У тому числі з тієї причини, що у фінансовому плані пропозиція «Наполі» помітно була гіршою. Ось так я не перейшов у «Наполі», а замість мене там опинився Кавані...

Згодом я був у Неаполі разом із дружиною і закохався в це місто. Шкодую, що тоді відмовився від нього. Сказав їй тоді: «Ти не повіриш, але колись я відмовився їхати в це місто. А тепер я хочу тут жити», — наводить слова Андре NapoliNetwork.

Нагадаємо, в «Динамо» Андре виступав у з 2010 по 2012 рік.

Кращий коментар

walent
Valentyn Klimov - Наставник
31.01.2024 09:44
А так яскраво розпочинав свою ігрову кар'єру. Разом з Неймаром та Ґансо. І якщо останні двоє заграли на найвищому рівні, особливо Неймар, то Андре особливо нічим не запам'ятався, хіба що зачіскою. В складі Динамо мав вигляд чужорідного тіла. В французькій лізі теж не вражав. Нажаль так часто буває в футболі.

Читати всі коментарі (37)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть