Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Антон Калайтан: «Із Шовковським «Динамо» почне виступати набагато краще»

2024-02-02 20:38 Вихованець київського «Арсеналу» Антон Калайтан висловився на тему перспектив київського «Динамо» із Олександром Шовковським на чолі. ... Антон Калайтан: «Із Шовковським «Динамо» почне виступати набагато краще»

Вихованець київського «Арсеналу» Антон Калайтан висловився на тему перспектив київського «Динамо» із Олександром Шовковським на чолі.

Антон Калайтан

— Пам’ятаю, грали із «Динамо U-19» у манежі. Проти мене на фланзі діяв Влад Дубінчак. Пару разів він у підкати стелився під мене, я його на замахах прибирав. Вже тоді бачив, що він класний футболіст. Мені Дубінчак дуже подобався, коли ще був в оренді у «Дніпрі-1». Він по флангу носився. Я думав: «Скільки в нього сердець?». Точно не одне. Бо як можна стільки бігати?

Думаю, що за Олександра Шовковського в «Динамо» він більше розкриється. Мірча Луческу — це дуже специфічний спеціаліст. Не можу сказати, що він недолюблював його, але міг давати грати більше. Передбачаю, із Шовковським «Динамо» зараз взагалі почне виступати набагато краще, — сказав Антон.

Кращий коментар

Hotabyc
Хотаб Хоттабыч - Наставник
02.02.2024 20:52
Якщо з Хацкевичем ми ще вирулювали в 1/8 ЛЕ, з Мірчею заходили в групу ЛЧ/ЛК і то не кожен рік, то з Шовковським все буде веселіше, Он на зборах лише в дубля Пахтакора виграли, а решті команд рівня кваліфікації ЛК летимо як фанера над Парижем, без шансів в кілька мячів. Сьогодні, якби не воротарі, на 0-3 спокійно награли.

Читати всі коментарі (19)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Швеція відмовилася від VAR 2
Dynamo.kiev.ua
26.04.2024, 22:25
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть