Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» виходило на «Кривбас» із запитом щодо Безкоровайного

2024-02-05 21:52 Київське «Динамо» розглядало варіант із придбанням захисника і капітана криворізького «Кривбасу» Данила Безкоровайного, повідомив відомий телекоментатор ... «Динамо» виходило на «Кривбас» із запитом щодо Безкоровайного

Київське «Динамо» розглядало варіант із придбанням захисника і капітана криворізького «Кривбасу» Данила Безкоровайного, повідомив відомий телекоментатор Ігор Циганик.

Данило Безкоровайний. Фото — fckryvbas.com

За інформацією джерела, столичний клуб вийшов на криворіжців із запитом щодо трансферної вартості цього фахівця, на що «Кривбас» відповів, що йдеться про суму, більшу за 1 млн євро. Це «Динамо» не влаштувало, і на цьому питання було закрито.

«За Безкоровайного „Кривбас“ попросив, здається, 1,5 млн. доларів, або євро. Але більше 1 мільйона — це однозначно. Але в „Динамо“ вирішили, що це занадто великі гроші за футболіста, який навряд чи суттєво посилить команду», — розповів Циганик.

Кращий коментар

edvard
брюс дикинсон - Наставник
05.02.2024 22:47
28.12.2023 18:14 Джерело: "Динамо" цікавиться Безкоровайним. У "Кривбасі" кажуть, що пропозицій від киян не отримували. 18.01.2024 20:42 Данило БЕЗКОРОВАЙНИЙ: "Дзвонили з "Лаціо". З "Динамо" зі мною ніхто не зв'язувався"

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть