Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо»: «Перехід Жерсона у «Слован» відбувся у зв'язку з особистим бажанням футболіста та його відмовою повертатися в команду»

2024-02-06 14:52 У «Динамо» відповіли на запит Tribuna.com стосовно переходу люксембурзького вінгера Жерсона Родрігеса у «Слован» Братислава. Жерсон ... «Динамо»: «Перехід Жерсона у «Слован» відбувся у зв'язку з особистим бажанням футболіста та його відмовою повертатися в команду»

У «Динамо» відповіли на запит Tribuna.com стосовно переходу люксембурзького вінгера Жерсона Родрігеса у «Слован» Братислава.

Жерсон Родрігес

«Перехід Жерсона Родрігеса до „Словану“ Братислава відбувся у зв’язку з особистим бажанням футболіста та його відмовою повертатися до ФК „Динамо“ Київ, про що він повідомив керівництво нашого клубу.

Ми не підтримуємо використання псевдогасла „Футбол — поза політикою“, бо сьогодні жоден спортсмен, який представляє свою країну, не може бути поза політичним контекстом. Російським клубам не місце на жодному зі стадіонів світу», — говориться у заяві.

Нагадаємо, раніше була інформації про те, що київський клуб скасував перемовини через те, що словацька команда провела товариський матч з «Динамо» Москва. Генеральний директор братиславського «Слована» Іван Кмотрик-молодший раніше прокоментував підписання вінгера і заявив, що «Спорт має об’єднувати, а не роз’єднувати».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.02.2024, 14:52
Топ-матчи
Чемпионат Украины Александрия Рух 1 : 1   4 мая 13:00
Оболонь ЛНЗ - : - 4 мая 15:30
Металлист 1925 Ворскла - : - 4 мая 18:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть