Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Дуайт Макніл: «Миколенко класний. У нас хороші стосунки»

2024-02-07 20:12 Як пише пресова служба англійського «Евертона», коли півзахисника Дуайта Макніла спитали про стосунки із українцем Віталієм ... Дуайт Макніл: «Миколенко класний. У нас хороші стосунки»

Як пише пресова служба англійського «Евертона», коли півзахисника Дуайта Макніла спитали про стосунки із українцем Віталієм Миколенком, його обличчя «освітила величезна посмішка».

Миколенко і Макніл проти Салаха (фото: gettyimages.com)

— Він класний. Наші місця у роздягальні поруч. Він чудовий. Він мені дуже подобається, і ми добре ладнаємо. У нас хороші стосунки. Тепер його англійська дійсно гарна, він більше говорить і спілкується, що дуже приємно. Він чудова людина, і ви можете побачити його якість як гравця. Він чудово грає в цьому сезоні.

Він чудово захищається, блокує, приймає та діє сам на сам, а також ефективний, йдучи вперед. Він впливає на гру і в захисті, і в атаці. Я думаю, що ми починаємо будувати гарне маленьке партнерство та взаєморозуміння один з одним. Ти справді отримуєш таке розуміння, лише коли граєш з кимось постійно. Ви дізнаєтеся більше один про одного, спілкуючись, це стає природним. Ми це зараз розуміємо. Ми знаємо, як один одному подобається працювати і як ми можемо допомогти один одному. З ним грати пречудово! — сказав Макніл.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть