Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Шевченко: «Говорили з президентом ФІФА про те, як не тільки зберегти футбол в Україні, а й розвивати його під час війни»

2024-02-09 08:34 Президент УАФ Андрій Шевченко розповів про зустріч з президентом ФІФА Джанні Інфантіно, яка відбулась у Парижі ... Андрій Шевченко: «Говорили з президентом ФІФА про те, як не тільки зберегти футбол в Україні, а й розвивати його під час війни»

Президент УАФ Андрій Шевченко розповів про зустріч з президентом ФІФА Джанні Інфантіно, яка відбулась у Парижі під час Конгресу цієї організації.

Джанні Інфантіно та Андрій Шевченко

«По-перше, ми говорили про Україну, про те, яка ситуація в країні. Ми говорили про те, як ми можемо не просто зберегти футбол в Україні, а й розвивати його під час війни.

Це великий виклик для мене. Я думаю, що ми можемо працювати над різними проєктами. Один із моїх ключових моментів — це допомога масовому футболу, розробка програм для молодих поколінь.

На порядку денному також були жіночий футбол і цифровізація. У ФІФА є багато програм, які ми вже використовуємо як асоціація, але плануємо використовувати їх більше й подивитися, в якому напрямку ми можемо співпрацювати. Крім того, для нас дуже важливо мати цей міжнародний зв’язок і працювати з Фондом ФІФА», — сказав Шевченко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.02.2024, 08:34
shurik
Автор:
(shurik)
Статус:
Наставник (1244 комментария)
Подписчиков:
472
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Украины Рух Верес 3 : 1 Закінчився
Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Колос Александрия - : - 28 апреля 15:30
Кривбасс Металлист 1925 - : - 28 апреля 18:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 4
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть