Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Поворознюк: «За Реброва збірна України стала зовсім інша»

2024-02-09 09:19 Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк поділився своєю думкою щодо змін в збірній України за її нинішнього головного ... Олександр Поворознюк: «За Реброва збірна України стала зовсім інша»

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк поділився своєю думкою щодо змін в збірній України за її нинішнього головного тренера Сергія Реброва.

Олександр Поворознюк

- За Реброва збірна стала зовсім інша. Той же Піхальонок та ще деякі гравці зараз у складі, здається, що за колишніх тренерів вони нікому не були потрібні.

У нас звикли, що є Коноплянка та Ярмоленко, і тільки вони мають бути. А для Реброва немає крутих, блатних, сірих чи білих. У нього тільки є людина, яка нормально грає у футбол. І це величезний плюс. Усі бачать, що при Реброві будь-який футболіст із чемпіонату України, будь-який українець може потрапити до збірної. Якщо добре грає. Це не може не радувати.

А те, що Ребров може розкривати футболістів - це також великий плюс. Те, що він має тренерський талант - безумовний плюс. Я вважаю, що це найкращий тренер України.

- У Петракова чи за інших тренерів футболісти потрапляли до складу не за спортивним принципом?

- На мою думку - таке було. Деякі футболісти грають добре і не потрапляють до складу. А Коноплянка без практики у своєму клубі, де він двічі на заміну вийшов, був викликаний до збірної. Я вважаю, що це несправедливо стосовно решти футболістів.

Антон Терехов

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.02.2024, 09:19
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1   5 мая 22:00
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть