Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Лунін став найкращим гравцем матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «РБ Лейпциг» — «Реал» (ФОТО, ВІДЕО)

2024-02-14 07:08 Український воротар мадридського «Реала» Андрій Лунін став найкращим гравцем учорашнього матчу своєї команди з німецьким «РБ ... Андрій Лунін став найкращим гравцем матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «РБ Лейпциг» — «Реал» (ФОТО, ВІДЕО)

Український воротар мадридського «Реала» Андрій Лунін став найкращим гравцем учорашнього матчу своєї команди з німецьким «РБ Лейпциг» (1:0) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Один із сейвів Андрія Луніна в матчі «РБ Лейпциг» — «Реал»

WhoScored поставив 25-річному українцю за цей поєдинок 8.8 бала, що стало найвищою оцінкою серед футболістів обох команд, які брали участь у грі. Аналогічним чином Лунін став найкращим і за критеріями SofaScore, з тією лише різницею, що в даному випадку українець отримав 9.6 бала.

Зазначимо, що в матчі з «РБ Лейпциг» Лунін зробив 9 сейвів, а також перехопив три навісні передачі.

У поточному сезоні український воротар зіграв за «Реал» у 17 матчах у всіх турнірах, пропустивши в них сумарно 13 м’ячів.

Сейви Андрія Луніна в матчі «РБ Лейпциг» — «Реал»:

Кращий коментар

auto-fa
Ба вовна - Старожил
14.02.2024 08:17
Цікава ситуація, основні воротарі Динамо та Шахтаря у збірній навіть на місце другого не можуть претендувати. Трубін значно додав у Бенфіці і по статистиці кращій воротар топ-8 чемпіонатів. Ну а Лунін став основним у найсильнішому клубі світу і демонструє просто неймовірний рівень гри. І обидва доволі молоді, тож ще будуть набирати досвіду. Дуже сподіваюсь що Куртуа кудись до арабських раїн захоче поїхати. Це буде велика несправедливість якщо Луніна посадять на лавку не через його гру, а просто тому що Куртуа потрібно грати і десь там записано що він перший номер.

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть