Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Президент «Жирони»: «Бути чемпіоном Ла Ліги нереально, ми про це не думали»

2024-02-14 19:49 Президент «Жирони» Делфі Ґелі відповів категорично, коли його запитали, чи була поразка від «Реала» невдачею в ... Президент «Жирони»: «Бути чемпіоном Ла Ліги нереально, ми про це не думали»

Президент «Жирони» Делфі Ґелі відповів категорично, коли його запитали, чи була поразка від «Реала» невдачею в боротьбі за перемогу у чемпіонаті Іспанії.

Делфі Ґелі (фото: sport.es)

— Бути чемпіоном Ла Ліги трохи нереально, ми ніколи про це не думали. Ми знаємо про наших суперників. Мадрид має хороші шанси стати чемпіоном, вони найкраща команда сьогодні. Майже неможливо змагатися у ритмі Ла Ліги, але ми спробуємо боротися за місце, яке дасть путівку до Ліги чемпіонів. Мічел? Він зосереджений на проекті «Жирони». Ми спілкуємося з ним про майбутнє, — цитують Ґелі іспанські джерела.

Кращий коментар

auto-rossi
ROSSI . - Опытный писатель
14.02.2024 20:07
Можна сказати "поганий той солдат, що не мріє стати генералом" але дійсність і справді така, що Жирона , не дивлячись на супер вдалий сезон, має не дуже великі шанси перемогти в чемпіонаті, та й не дотягують вони.. . Що , до речі, демонструють обидва матчі з реалом. А от зачепитися за призові і за зону ЛЧ цілком реально...

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть