Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Схоже на те, що наставник «Шахтаря» — дуже посередній спеціаліст. Як і футболісти», — журналіст

2024-02-27 18:49 Відомий журналіст Сергій Тищенко прокоментував сірий старт донецького «Шахтаря» у весняній частині сезону (2 нічиї та ... «Схоже на те, що наставник «Шахтаря» — дуже посередній спеціаліст. Як і футболісти», — журналіст

Відомий журналіст Сергій Тищенко прокоментував сірий старт донецького «Шахтаря» у весняній частині сезону (2 нічиї та поразка).

Маріно Пушич (фото: shakhtar.com)

«Після наступного матчу проти «Кривбасу» «найсильніший в історії» «Шахтар» має всі шанси будувати хтось інший замість Маріно Пушича. Дуже схоже на те, що хорватського-боснійський наставник вельми посередній спеціаліст. Просто «Шахтар» своїм піаром роздув велику бульбашку. Як і у випадку із окремими футболістами», — написав Сергій у Телеграмі.

Кращий коментар

jognstipler
El Nino - Опытный писатель
27.02.2024 21:46
Дядьку,може тобі про Суркісів розповісти?І як вони свої статки здобули?І в якій вони політичній партії?Шо ти мені тут чехлиш про чесність не чесність?Я дивлюся лише на результати та розвиток команди.А реалії такі що Динамо Київ це збитковий проект ось уже 20 років як мінімум,і що успіхи цього клубу скоріше випадковість ніж системність.І те що Шахтар на дві голови вищий по всіх показниках навіть не заперечуй.А байки про доброго і поганого мєнта розповіш своїм фанатікам.

Читати всі коментарі (22)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть