Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Циганик: «Дуже непростий матч буде для «Динамо». «Ворскла» досить часто відбирає очки у «біло-синіх»

2024-03-30 10:44 Відомий український телекоментатор Ігор Циганик розповів, на що він чекає від матчу 22-го туру чемпіонату України ... Ігор Циганик: «Дуже непростий матч буде для «Динамо». «Ворскла» досить часто відбирає очки у «біло-синіх»

Відомий український телекоментатор Ігор Циганик розповів, на що він чекає від матчу 22-го туру чемпіонату України між полтавською «Ворсклою» та київським «Динамо», який відбудеться завтра в Полтаві.

Ігор Циганик

«Дуже непростий матч буде для „Динамо“, адже „Ворскла“ історично вважається незручним і складним суперником для киян. Полтавчани досить часто відбирають очки у „біло-синіх“.

Та й загалом, на „Динамо“ очікує насичений календар. Після „Ворскли“ киянам наступного четверга грати проти „Зорі“, а потім поєдинок із непоступливим новачком першості ЛНЗ. Тому колективу Олександра Шовковського слід подумати про правильний підхід до цих поєдинків, розподілити рівномірно фізичне навантаження на гравців.

Я прогнозую складну перемогу „Динамо“ в Полтаві. Поставлю на виграш киян із точним рахунком 1:0», — сказав Циганик.

Кращий коментар

auto-archibaldo
Арчибальдо Алекс - Наставник
30.03.2024 13:14
Відібрати очки це мета всіх суперників (за винятком рідкісних випадків, коли це не вплине на турнірний стан обох команд в кінці чемпіонату), а при достатньому заохоченню від третьої сторони дійсно може стати головною )

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть