Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Циганик: «Супряга в «Дніпрі-1»? Зараз це питання не актуальне, але після завершення сезону його можуть обговорити»

2024-04-09 08:29 Відомий український телекоментатор Ігор Циганик прокоментував чутки про те, що нападник київського «Динамо» Владислав Супряга влітку ... Ігор Циганик: «Супряга в «Дніпрі-1»? Зараз це питання не актуальне, але після завершення сезону його можуть обговорити»

Відомий український телекоментатор Ігор Циганик прокоментував чутки про те, що нападник київського «Динамо» Владислав Супряга влітку може перейти в «Дніпро-1».

Ігор Циганик

«Зараз у „Динамо“ робиться ставка на Пономаренка як на дублера Ваната. Але я думаю, що Супряга знайде свій шанс.

Чи може Супряга бути з літа в „Дніпрі-1“? Це дуже цікаве питання. Я вам можу сказати, що зараз питання не на часі, але після завершення сезону його можуть обговорити. Ось так завуальовано я можу сказати.

Тобто зараз сказати про те, що „Дніпро-1“ точно збирається взяти Супрягу в оренду на наступний сезон, я не можу. Але, думаю, керівники „Дніпра-1“ тримають на думці такий варіант. Тому що це футболіст, який свої найякісніші поєдинки в УПЛ провів у складі „Дніпра-1“. Повернення в цей клуб було б важливим кроком для Супряги. Але зараз рано говорити про те, що йдуть якісь переговори, рано», — сказав Циганик у своїй авторській програмі «Циганик LIVE».

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть