Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Георгій Судаков — пріоритетна ціль для «Арсенала» влітку

2024-04-20 16:33 «Арсенал» планує посилитися у літнє трансферне вікно. Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков — пріоритена ціль для лондонського ... Георгій Судаков — пріоритетна ціль для «Арсенала» влітку

«Арсенал» планує посилитися у літнє трансферне вікно. Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков — пріоритена ціль для лондонського клубу, повідомляє журналіст ESPN Екрем Конур.

Георгій Судаков. Фото: Getty Images

Зазначається, що 21-річним українцем цікавляться багато клубів з Європи.

Нещодавно, генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін заявляв, що влітку Судаков обов’язково перейде до європейського топклубу.

Тransfermarkt оцінює Судакова у 25 мільйонів євро. У поточному сезоні Георгій провів 29 матчів у всіх турнірах за «Гірників», відзначився 7 голами та 3 асистами.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Опытный писатель
20.04.2024 18:40
Те,що Судаков, гравець збірної України хочу побажати йому знайти нормальний клуб( назва клубу не має значення) в п'ятірці елітних федерацій Європи. А те, що пише Тransfermarkt, про ціну в 25 млн євро, це для Ахметова та Палкіна, не ціна.( Згадате, як прошлому році продавали Мудрика...) Ціна буде від них мінімум 50-60 млн. Ми всі ж розуміємо, що Судаков просто таких грошей не коштує... і для цього є велика кількість причин. Ох і помотають йому нераи Палкін з Ахметоаим в міжсезоні...

Читати всі коментарі (20)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть