Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Іспанські ЗМІ: Анчелотті сподівається, що Лунін зможе виправдати очікування у протистоянні з «Баварією»

2024-04-23 13:55 Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті занепокоєний через помилку українського воротаря команди Андрія Луніна під час першого ... Іспанські ЗМІ: Анчелотті сподівається, що Лунін зможе виправдати очікування у протистоянні з «Баварією»

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті занепокоєний через помилку українського воротаря команди Андрія Луніна під час першого голу у матчі чемпіонату Іспанії проти «Барселони».

Андрій Лунін

Як повідомляє портал Planetarealmadrid.com, помилка Луніна під час першого голу змусила засумніватись Анчелотті у надійності українського воротаря. Італійський тренер сподівається, що це був єдиний випадок і Лунін зможе себе якнайкраще проявити у протистоянні з «Баварією» у півфіналі Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, саме Лунін став головним героєм зустрічі у чвертьфіналі турніру проти «Манчестер Сіті», вигравши для команди післяматчеву серію пенальті.

Кращий коментар

andrei39
Андрей Лазко - Эксперт
23.04.2024 14:13
Тобто експерди натякають що у Анчелоті є вибір і він замість Луніна може поставити... кого? Куртуа? Реал має можливість грати з Баварією у півфіналі саме завдяки Луніну котрий отримав майже максимальну оцінку за гру з МС та відбивши два пенальті Його помилка у грі з Барсою скоріш за все є наслідком гри саме з МС котра виснажила усіх гравців Реала, про що сам Папа Карло казав. Головне, що помилка з Барсою як і помилка у першому матчі з МС не стали фатальними А помилки трапляються у всіх воротарів і у Куртуа були навіть ще прикріщі.

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть