Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Найбільший інтерес до Довбика проявляє «Челсі». Клуб готовий заплатити за трансфер форварда 60 млн євро!

2024-04-29 06:50 Зарубіжні ЗМІ продовжують оновлювати дані про інтерес європейських ЗМІ до українського нападника іспанської «Жирони» Артема Довбика. ... Найбільший інтерес до Довбика проявляє «Челсі». Клуб готовий заплатити за трансфер форварда 60 млн євро!

Зарубіжні ЗМІ продовжують оновлювати дані про інтерес європейських ЗМІ до українського нападника іспанської «Жирони» Артема Довбика.

Артем Довбик

Як інформує El Nacional, найбільший інтерес до 26-річного футболіста проявляє лондонський «Челсі». За інформацією видання, «аристократи» мають твердий намір оформити трансфер Довбика найближчим літнім міжсезонням і готові виділити на нього 60 млн євро. Повідомляється, що у форварді особисто зацікавлений головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що італійський «Наполі» також націлений на придбання Довбика і збирається запропонувати за нього «Жироні» 50 млн євро.

Крім «Челсі» і «Наполі», до Довбика також придивляються іспанські «Барселона», «Реал» і «Атлетіко», англійські «Манчестер Юнайтед», «Арсенал», «Вест Гем» і «Ньюкасл», а також італійський «Мілан» і німецький «РБ Лейпциг».

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Опытный писатель
29.04.2024 09:46
Якщо Довбик захоче змарнувати свою футбольну кар'єру і при цьому отримати більше бабла, то для цього є Челсі! Тільки одне є але... ця команда якась "проклята" для українських футболістів. Поясню... Першим, "опікся," Шевченко , коли Абрамович пообіцяв йому "золоті гори" в команді, але там ще був в "авторитеті" Моур, з яким не було згоджено перехід Шеви. І до чого це привело - всі вболівальники добре пам'ятають, чим закінчився цей перехід. Є і другий гравець з України - Мудрик. Челсі його купили за 70 +30млн євро. Що це дало для нього? Високу зарплату та критику та звинувачення від преси та вболівальників Челсі. Він також не заграв в цій команді, і ми бачили неодноразово, як він грає в цій команді. Тому Довбику потрібно задуматися - а потрібно йому ця команда, під назвою Челсі!

Читати всі коментарі (18)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть