Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Миколенко має повністю відновитися до Євро-2024», — спортивний лікар

2024-05-04 19:31 Спортивний лікар Дмитро Бабелюк оцінив складність травми захисника збірної України та «Евертона» Віталія Миколенка. Віталій Миколенко ... «Миколенко має повністю відновитися до Євро-2024», — спортивний лікар

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк оцінив складність травми захисника збірної України та «Евертона» Віталія Миколенка.

Віталій Миколенко

— Зʼявилася інформація від клубу, що Віталій підвернув гомілкостоп і ушкодив звʼязки, але немає конкретики. Не зрозуміло чи це порвані всі три звʼязки чи одна.

Треба розуміти, що коли підвертається нога, то завжди розривається звʼязка — одна, дві або три. Практично ніколи така історія не закінчується операцією. Від таких травм спокійно відновлюються без хірурхічного втручання. Це лише питання часу.

Зазвичай це займає близько місяця, але є нюанси. Суглоб складний і дуже набрякає. Термін 4-6 тижнів виглядає реалістично. Факт того, що Миколенко дограв тайм, дає розуміння, що травма є не настільки критичною. Клубний сезон для Миколенка закінчений, але він має повністю відновитися до Євро, але не буде ігрового тонусу, — цитує лікаря «вЗбірна».

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Опытный писатель
05.05.2024 10:07
Відновитись за 4-6 тижнів, як тут розказує Бабелюк, зрозуміло. А скільки потрібно часу Віталію, щоб набрати таку чудову форму, яка була у нього до травми, цей "лікар" нічого не розповідає!

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть