Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сантьяго Канісарес: «В фіналі Ліги чемпіонів гратиме Куртуа, бо він найкращий у світі»

2024-05-09 21:13 Колишній голкіпер «Валенсії» і збірної Іспанії Сантьяго Канісарес спрогнозував, хто займе місце у воротах «Реала» в ... Сантьяго Канісарес: «В фіналі Ліги чемпіонів гратиме Куртуа, бо він найкращий у світі»

Колишній голкіпер «Валенсії» і збірної Іспанії Сантьяго Канісарес спрогнозував, хто займе місце у воротах «Реала» в фіналі Ліги чемпіонів в Лондоні.

Сантьяго Канісарес (фото: haciendotepreguntas.abc.es)

— Я думаю, що гратиме Куртуа. Так вирішить Анчелотті, бо у Тібо є час, аби набрати кращу форму. А Куртуа навіть на 80% — це багато Куртуа. Ситуація складна, Лунін заслуговує на гру, але справа в тому, що воротар, який буде грати, — найкращий у світі, — цитує Канісареса Marca.

Кращий коментар

auto-logotype
Болела Болелов - Наставник
09.05.2024 21:55
Лично я всю свою сознательную жизнь являюсь болельщиком Динамо Киев. Кроме этого я являюсь ситутивным болельщиком Реала, Жироны, Арсенала. Ровно до тех пор, пока в них играют, соответственно, Лунин, Цыганков с Довбиком, Зинченко. Таким же ситуативнм болельщиком я был в своё время в отношении Милана, все игры которого смотрел и болел ровно всё то время прока там был Шевченко. Когда его там не стало - кучу лет не смотрю их игры и не болею.Думаю, таких у нас много. С этой точки зрения: на фоне всей истории пребывания Лунина в Реале, его выступлений в нынешней ЛЧ, в случае перевода Лунина на скамейку и Куртуа в финале ЛЧ - буду искренне желать Куртуа в частности и, соответственно, Реалу в общем смачно обо...ться в финале, хотя бы так, как обделался Нойер в полуфинале.

Читати всі коментарі (22)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть