Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

УАФ — про інформацію щодо звернення суддів ПФЛ з проханням не призначати їх на матчі: «Ризику для проведень змагань немає»

2024-05-20 13:15 В УАФ прокоментували інформацію, що у Комітет арбітрів масово надходять листи від суддів ПФЛ з проханням ... УАФ — про інформацію щодо звернення суддів ПФЛ з проханням не призначати їх на матчі: «Ризику для проведень змагань немає»

В УАФ прокоментували інформацію, що у Комітет арбітрів масово надходять листи від суддів ПФЛ з проханням не призначати на матчі, оскільки не мають гарантій, що ТЦК не затримають їх.

Фото: В. Раснер

— Зʼявляється інформація про звернення суддів ПФЛ до комітету арбітрів з проханням не призначати на матчі. Чи є це правдою? Якщо так, то яка причина цих звернень і чи несе це ризики для проведення змагань в першій та другій лігах?

— Ризику для проведень змагань немає. Всі питання вирішуються в робочому режимі, — сказали в УАФ.
Також повідомлялось, що УАФ має статус критично важливої організації, але бронювання від мобілізації мають лише офісні працівники Будинку футболу. Арбітри не мають статусу штатних працівників, співпрацюють з асоціацією як ФОП.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.05.2024, 13:15

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть