Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Комерційний директор «Дніпра-1» — про слова Максимова щодо відходу гравців: «Я не знаю, для чого це робити»

2024-05-20 14:18 Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман прокоментував слова головного тренера команди Юрія Максимова, що 70% гравців «Дніпра-1» ... Комерційний директор «Дніпра-1» — про слова Максимова щодо відходу гравців: «Я не знаю, для чого це робити»

Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман прокоментував слова головного тренера команди Юрія Максимова, що 70% гравців «Дніпра-1» вже домовилися з іншими командами.

В’ячеслав Фрідман

— Можете прокоментувати слова Юрія Максимова про те, що 70% гравців «Дніпра-1» домовилися з іншими командами?

— Немає коментарів, у нього спитайте. Я з Максимовим у публічній площині не хочу вступати в дискусію щодо таких коментарів. Минулого разу він сказав, що при ньому 13 людей пішло з команди, після гри з «Кривбасом». Я стільки не нарахував. Зараз він сказав 70% — я не вірю в стільки. Я не хочу вступати з ним в дискусію в публічній площині. Спитайте в нього.

Багато людей вже до мене звернулося. Я ні через кого не хочу вступати у публічні дебати. Я його бачив, нам він такого не казав. Він знає, хто хоче піти — кілька людей, але називати цифру 70% — я не знаю, для чого це робити.

— В цілому яка зараз ситуація в команді, які плани на наступний сезон?

— Плани — грати в УПЛ. Яким складом — поки не знаємо. Ви ж бачите, як граються матчі в Дніпрі — по 4−5 годин, по 3−4 тривоги кожен матч. Які плани можуть бути. Закінчиться гра з «Чорноморцем» — сядемо і з Максимовим поговоримо, і з гравцями. Попередньо розуміємо, що відбувається, але не більше.

Кращий коментар

auto-jivago2
Jivago Doktor - Наставник
20.05.2024 14:31
Фрідман, звичайно, красунчик! Знає скільки людей іде, але це не 70%? Від всього списку - мабуть таки не 70, але ж Максимов як тренер має основний склад, так би мовити - ядро (чи кістяк) команди і саме про нього говорить! І ті гравці, що ідуть мабуть і складають ці 70% основи! А комерційний директор має план на УПЛ, але ще знає ані склад, ані хто і де буде готуватися до наступного сезону! А підготовка має починатися вже за 5-7 тижнів... І де заброньовані готелі/бази? На скільки людей, на які терміни? Тут питань не на одного адміністратора на 5 тижнів роботи, а директор ще нічого не знає... Просто суперпрофесійність! А потім за відсутність результату будуть винні тренери та гравці, але ніяк не подібні директори!

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть