Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Лунін у цьому сезоні за «Реал» більше не зіграє

2024-05-21 10:16 Український воротар мадридського «Реала» Андрій Лунін у цьому сезоні за свою команду більше не зіграє, повідомляє Marca. Фото: Getty ... Лунін у цьому сезоні за «Реал» більше не зіграє

Український воротар мадридського «Реала» Андрій Лунін у цьому сезоні за свою команду більше не зіграє, повідомляє Marca.

Фото: Getty Images

За інформацією джерела, у двох матчах «вершкових», що залишилися, — проти «Бетіса» в заключному турі чемпіонату Іспанії, і проти дортмундської «Боруссії» у фіналі Ліги чемпіонів — у воротах гратиме Тібо Куртуа.

Додамо, що в поточному сезоні Лунін провів за «Реал» 31 матч у всіх турнірах, у яких сумарно пропустив 32 м’ячі.

Кращий коментар

Romen
Гліб Капустін - Эксперт
21.05.2024 11:22
Це ми вболівальники так рахуємо. Але я ставлю себе на місце Луніна,то я гравець клубу, я отримую велику зарплатню. І впершу чергу я вболіваю за команду,клуб,місто,а ставити мене в основу,чи на лавку це прерогатива тренера. Тому що він відповідає за результат. А я зі своїм агентом потім вирішу,чи бути таким вічним "свеном ульріхом" і колекцінувати титули,сидячи на лавці, чи нарешті стати першим,якщо не в Реалі, то Вільяреалі, чи в Бетисі. А може і поміняти країну, я вважаю,що в умовному Манчестер Юнайтед чи Тотенхемі Лунін був би першим номером.

Читати всі коментарі (23)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть