Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Генеральний секретар УАФ: «Припускаю, що в наступному сезоні стадіон «Миная» не зможе отримати право проведення матчів УПЛ»

2024-05-21 16:23 Генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко розповів про те, що стадіон «Миная» може не пройти атестацію на ... Генеральний секретар УАФ: «Припускаю, що в наступному сезоні стадіон «Миная» не зможе отримати право проведення матчів УПЛ»

Генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко розповів про те, що стадіон «Миная» може не пройти атестацію на наступний сезон УПЛ через відсутність освітлення.

Ігор Грищенко

«Наскільки я пригадую, тоді було зроблено виключення для стадіону „Миная“, і це призвело до негативної історії. Коли наша команда прийшла до керівництва, потрібно було цю історію вирішувати. Це було непросте рішення, що чемпіонат треба догравати в тому форматі, в якому ми розпочали. Тому ми дозволили використання даного стадіону до кінця сезону. Але на наступний сезон є загальні правила проведення атестації. Я припускаю, що цей стадіон не зможе отримати право проведення матчів УПЛ, враховуючи відсутність освітлення. Або вони приведуть це до ладу», — сказав Грищенко.

Кращий коментар

auto-archibaldo
Арчибальдо Алекс - Наставник
21.05.2024 19:35
Мабуть все ж "повинен не пройти атестацію через відсутність освітлення"

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть