Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Даріо Срна: «Хочете офіційно, публічно? Від імені «Шахтаря»: давайте домовлятися, що ніхто не переносить ні матчі, ні міста»

2024-05-22 13:41 Директор з футболу «Шахтаря» Даріо Срна — про питання перенесення матчів в чемпіонату України наступного сезону. ... Даріо Срна: «Хочете офіційно, публічно? Від імені «Шахтаря»: давайте домовлятися, що ніхто не переносить ні матчі, ні міста»

Директор з футболу «Шахтаря» Даріо Срна — про питання перенесення матчів в чемпіонату України наступного сезону.

Даріо Срна. Фото: shakhtar.com

«Усі перенесоли матчі, не тільки „Шахтар“, весь тур. Ми до гри з „Чорноморцем“ не переносили жодної гри. Жодної. „Чорноморець“ попросив нас, щоб не їхати, два матчі в Києві на нейтральному полі. Ми погодилися. І почалася критика. А до цього ніхто нічого не казав, коли деякі клуби перенесли три матчі з виїзду на домашній. 

Хочете офіційно, публічно? Я зараз кажу від імені клубу Шахтар: давайте домовлятися, що ніхто не переносить ні матчі, ні міста — ми підпишемо такий документ. Ми проти цього. Розумію, повірте мені, футболісти втомилися. Їм довго їхати з Європи. І все це зрозуміло. Але ми всі граємо в рівних умовах.

І щоб не було більше таких історій, „Шахтар“ пропонує не переносити матчі взагалі, не переносити міста. Граємо все, як треба, як розписано», — цитує Срну телеграм-канал UPL.TV з посиланням на Youtube-канал «ТаТоТаке».

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
22.05.2024 15:16
Вже більше тридцяти років!!! президенти, тренери та гравці клубів, я вже не говорю за вболівальників, просять та вимагають від федерації, а також від УПЛ, складати розумний та справедливий календар ЧУ та КУ, при цьому, повинен бути такий календар, щоб враховувалися побажання тих клубів, які грають на Євроарені. Як показує практика, для федераіії, УАФ, це непід'ємно...у цих "обществених" чиновників рівень IQ практично нульовий, а ось вкрасти гроші, зробити авантюри, повисити собі зарплати, цей IQ зашкалює за 200балів! Ну, а по Срні... так просто цей кадр говорити не буде - не чекайте від нього чесності та порядності...вже з сирожою палкіним обговорено і затверджено рижим... чекайте від цього клубу якусь заподлянку! Оце,що написали в заголовці, від срни, мені чомусь нагадує один анекдот: - А давайте бросим пить! - Отличный тост!

Читати всі коментарі (48)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть