Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

УАФ подякувала Литовській футбольній федерації за відмову жіночої збірної грати з Білоруссю (ДОКУМЕНТ)

2024-05-22 15:19 Жіноча збірна Литви офіційно скасувала матчі проти посібників терористів — збірної білорусі, які мали відбутися в ... УАФ подякувала Литовській футбольній федерації за відмову жіночої збірної грати з Білоруссю (ДОКУМЕНТ)

Жіноча збірна Литви офіційно скасувала матчі проти посібників терористів — збірної білорусі, які мали відбутися в межах відбірного турніру Євро-2025 31 травня та 4 червня.

Як інформує офіційний сайт Литовської футбольної федерації, УЄФА вже підтвердив цей факт та наклав на наших друзів санкції: в обох зустрічах балтійська збірна отримала технічні поразки з рахунком 0:3, а її федерація має сплатити штраф у розмірі 5 000 євро.

«Нарешті це питання було офіційно вирішено, і тепер ми можемо дивитися вперед. Ми отримали такі санкції, які могли собі уявити, і найголовніше, що нашій збірній не закрито шлях до фінішу у відборі чемпіонату Європи. Якщо ми виграємо два останні матчі, матимемо змогу боротися за друге місце в групі і прохід до наступного етапу.

Тут санкції та грошові штрафи не головне, важливо було ще раз нагадати позицію ЛФФ щодо війни та агресорів», — цитує президента ЛФФ Едгараса Станкявічюса офіційний сайт організації.

Зі свого боку УАФ направила офіційного листа керівникам ЛФФ за підписами президента Андрія Шевченка та генерального секретаря Ігоря Грищенка.

«Від імені колективу Української асоціації футболу дозвольте нам скористатися ще однією можливістю та висловити нашу щиру повагу та вдячність за вашу постійну, надійну та сильну підтримку України, — зокрема йдеться у листі. — Крім того, ми дуже цінуємо публічну позицію та коментарі керівництва ЛФФ, яка нагадує світові, що жорстока війна в Україні ще не закінчилася і футбольна родина не має це забувати і мовчки терпіти».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.05.2024, 15:19
Топ-матчи
Евро-2024 Испания Хорватия 3 : 0 Закінчився
Италия Албания - : - 15 июня 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть